De actrice Amanda Bynes is redelijk van het padje af op weg naar totale priet-tiet-toet-toet. Ze had een willekeurig huis uitgekozen waar ze op het oprijpad een gedeelte van haar kleren aan het verbranden was. Ze had een kleine, rode, gastank bij zich.

Amanda Bynes opgenomen

Amanda Bynes is gedwongen opgenomen in een psychiatrische inrichting waar ze maximaal 72 uur kan worden vastgehouden. De brandweer reageerde op een brandmelding en vonden de actrice in de buurt van het “kampvuur”. De politie werd erbij gehaald die de actrice een paar vragen stelden. De antwoorden waren voldoende aanleiding om haar op te laten nemen op de psychiatrische afdeling.

Het vraaggesprek moet een hoog “ik ben een vliegtuig” gehalte hebben gehad vanaf de kant van de actrice. Hier zijn een paar foto’s te vinden van Amanda Bynes, een paar uur voordat ze haar kleren in de brand stak en opgenomen werd. Op die foto’s ziet ze er niet al te best uit.

Uit hotel gezet

Eerder deze week werd Bynes al uit een hotel gezet waar ze de rekening hoog had laten oplopen onder andere door excessief gebruik van de roomservice.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Seks in trappenhuis, vrouw blijft met hoofd in trapleuning steken

Een 46-jarige vrouw uit het Russische Lipetsk, Rusland, had een niet zo bijster goede sekservaring in het trappenhuis van haar...

Sluiten