De Amerikaanse reality-tv ster Brandi Glanville, uit “The Real Housewives of Beverly Hills“, komt wat regelmatig in het nieuws. Naast haar sterrendom heeft ze namelijk ook enige faam als de ex van de echtgenoot van LeAnn Rimes.

Scene in restaurant

In die hoedanigheid maakte ze het leven van LeAnn en echtgenoot Eddie aardig zuur. Het was het koppel de hele avond gelukt om contact met Brandi te vermijden alleen bij het weggaan konden ze niet meer om de vrouw heen. Die bleek nogal in dronken toestand te zijn en begon vervelende dingen te zeggen. Volgens een bron was het genant en vervelend wat de realityster deed: “het hele restaurant zat te kijken waar het geschreeuw vandaan kwam“.

Dronken en topless

Hebben we gelijk de rode draad te pakken want het blijkt dat Brandi wel van een glaasje houdt. Dusdanig veel dat ze na een avondje stappen niet meer op haar benen kon staan en ondersteund moest worden. Het niemendalletje dat ze aanhad bleek niet bestand tegen zoveel beweging waarop haar borsten eruit floepten en ze niet alleen dronken maar ook nog eens topless was. Door de alcohol had ze dat overigens niet echt door want ze was te druk bezig om rechtop te blijven staan.

De foto’s, licht NSFW vanwege topless en het niemandalletje zijn hier te vinden.

Video

Glanville heeft ondertussen al haar excuus aangeboden voor haar gedrag. Het bleek dat haar kinderen bij de vader zaten en zij een avondje ging stappen.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Panda heeft een probleem
Panda heeft een probleem

Een panda uit een dierentuin in China is in de geul tussen het hek en zijn leefgebied terechtgekomen. Na een...

Sluiten