Onderzoek in de The Journal of Sexual Medicine laat een verrassend beeld zien als het gaat om seks in de poeperd. Niet alleen vrouwen gaan voor een stukje anale seks ook heteroseksuele mannen laten zich vaker door het matras duwen. Van vrouwen tussen de 18 en 19 jaar heeft 20% wel eens geprobeerd om een liefdespaal in hun derriere te ontvangen. Vrouwen tussen de 20 en 24 jaar gaan helemaal los want daar heeft 40% zich laten overtuigen dat het echt wel lekker is om via de niet gebruikelijke weg seks te hebben.

In 1992 gaf 10% van de vrouwen aan dat ze binnen het tijdsbestek van een jaar wel eens anaal gepenetreerd waren. In het huidige onderzoek is dat aantal al tot 20% gestegen.

Ook de mannen laten zich niet onbetuigd en dan vooral de heteroseksuele mannen want bij de homoseksuele kant ligt het verwachtingspatroon iets hoger dat er anale penetratie plaatsvindt. Van mannen tussen de 20 en 24 jaar gaf 11% aan op enig moment in hun leven wel eens aan de ontvangende kant gezeten hadden qua anale openheid. Het totaal van het aantal mannen in verschillende leeftijdsgroepen die wel eens toegegeven heeft aan hun kont fixatie ligt op 9% procent.

Degene die het afgelopen jaar zich hard en diep heeft laten nemen ligt op 4% een verdubbeling van het aantal in 1992 toen nog maar 2% een lading mannenpap in het darmkanaal heeft ontvangen. Het kan dus zomaar zijn dat de “heteroseksuele” mannen die contact zoeken met andere mannen op diverse sex-sites ook daadwerkelijk heteroseksueel zijn.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouw heeft seks met huishond

De politie van Greenwood is druk op zoek naar Cornelia Gragg. Ze wordt ervan verdacht seks met de huishond gehad...

Sluiten