Het is bijna echt lente, dus rokjesdag en aanstaande weekend schijnt het rond de 20 graden te worden, dus bikini. Tot die tijd dat alles live weer te aanschouwen is zullen we het met al het moois op het internet moeten doen. Helemaal niets mis mee trouwens en allemaal SFW als bikini’s als zodanig beschouwd worden op het werk.

Bikini, borsten en lingerie

Neem onderstaande video waarin de nieuwste lingerielijn van Rene Rofe te zien is. Deze “2013 lingerie collection” komt uit Australië en ze hebben er een paar aardige modellen voor weten te strikken.

 

IJslandse vrouwen doen aan fitness

Soms kom je in een sportschool en dan zie je vrouwen fitness doen waarbij de emotie “nee” komt bovendrijven. Dan zal je met weemoed terugdenken aan dit filmpje waarin een horde vrouwen uit IJsland met fitness bezig is. Toch een heel ander gezicht.

Bikini, fitness

Een Instagram Babe, Bianca Anchieta

Op de social media zwerven hele mooie vrouwen rond, kijk maar. Zo ook ene Bianca Anchieta die al 144.000 volgers op Pinterest bij elkaar heeft weten te verzamelen. Zelf vindt ze haar kontje een heel mooi onderdeel van haar lichaam. Wij vinden dat haar borsten er ook mogen zijn. Maar goed, oordeel zelf want foto’s genoeg.

Een Instagram Babe

 

Jessica Alba, Jessica Simpson en Miranda Kerr

Dan hebben we nog een aantal beroemdheden rondlopen die in bikini gefotografeerd zijn (Jessica Alba, nog meer Jessica Alba en LeAnn Rimes), last hebben van hele grote borsten (Jessica Simpson) of er gewoon hot uitzien tijdens een photoshoot (Miranda Kerr voor Mango 2013).

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Praten met spinnen

Als je toch eens met spinnen kon praten. Hoefde je ook niet bang voor ze t te zijn. Dat moet...

Sluiten