Een Canadese vrouw, Eileen Likness, is er van overtuigd dat haar borstimplantaten haar voor erger behoed hebben nadat ze door haar ex-vriend was neergeschoten. Volgens haar hebben de implantaten de kracht uit de kogel gehaald.

Schietpartij

De schietpartij vond plaats in 2006. In de rechtbank liet de vrouw weten dat ze al uren met haar ex-vriend aan het rondrijden was en er op een gegeven moment klaar mee was. Ze liet de man uit de auto die een klein stukje bij het voertuig vandaan liep en toen een pistool pakte. Volgens Likness hoorde ze twee schoten en werd ze geraakt. De kogel schampte haar rechterarm en ging vervolgens door zowel haar rechter- als linkerborst heen en doorboorde haar linkerarm.

Borstimplantaten

Ondanks deze verwondingen wist Likness uit de auto weg te komen en hulp te zoeken in een nabijgelegen restaurant. Ze werd met een helikopter met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze aan haar verwondingen behandeld werd.

Ze is er van overtuigd dat haar borstimplantaten haar gered hebben. Dat is ook de reden dat ze, nadat ze van de operatie was hersteld, weer nieuwe borstimplantaten heeft genomen.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Foto’s kijken, Orschlurch Pixxdump 198

In de serie Foto's kijken dit keer een megaverzameling bij onze Duitse buren van Orschlurch. Vier pagina's vol met grappige,...

Sluiten