De 7-jarige Kathleen Turner heeft een dodelijke hersenaandoening, Huntington’s disorder, en zit in de terminale fase. Haar moeder is op haar 24ste aan dezelfde aandoening overleden. Reden genoeg voor de buren, de Petkovs en met name Jennifer Lyn Petkov, om een Facebook-pagina te maken waarop een foto van de moeder te zien is terwijl ze in de armen van Magere Hein bevind. Op de foto van Kathleen zijn allemaal grafstenen te zien.

Voor “Halloween” had de buurman een doodskist op zijn pick-up truck gemonteerd en stonden er allemaal suggestieve meldingen op. Dit bizarre gedrag van de Petkov’s zou voortvloeien uit een jarenlange burenruzie waarbij de politie meerdere malen werd ingeschakeld en er een omgangsverbod kwam.

De boel schijnt geescaleerd te zijn toen Jennifer Lyn Petkov zichzelf had uitgenodigd via de SMS op een feestje dat bij het huis van de oma van Kathleen gegeven werd. Er was een springkussen en algehele gezelligheid. Jennifer vroeg zich in het sms’je af wanneer zij met haar kinderen langs kon komen. Het antwoord duurde te lang naar haar zin waarop ze tot de bovengenoemde acties overging.

Hier is een video te vinden waarin Jennifer op televisie losgaat over de “burenruzie” en gewoon toegeeft dat ze het allemaal gedaan heeft en geen greintje spijt laat zien.

Na de uitzending werd het huis van de Petkov’s bekogeld met eieren en werden ze via de e-mail met de dood bedreigd. In onderstaande video, een dag later, is te zien hoe Jennifer Lyn Petkov haar verontschuldigingen aanbiedt voor haar gedrag. Beetje laat.

Hier en hier is meer te vinden over deze bizarre buren.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kim Kardashian naakt

Favoriet van de website en algeheel lekker ding Kim Kardashian ging naakt voor W-Magazine. De socialite liet zich van haar...

Sluiten