Thomas Paul Nunes is wat je noemt lichtelijk vreemd. Zijn vrouw zit bij de politie en het leek hem, in 1995, een goed idee om een paar geweren van zijn vrouw te pakken en het wilde weg te gaan schieten, hij was dronken. Hij verloor een oog bij deze actie want de politie schoot terug. Vreemd maar waar, zijn huwelijk overleefde dit voorval.

Seks sms’jes

Wat zijn huwelijk niet overleefde was zijn allerlaatste actie waarbij drank en drugs een grote rol speelden. Hij ging met zijn vrouw, die ondertussen gepensioneerd was een avondje de kroeg in en betrapte haar terwijl ze seksueel getinte sms’jes aan het bekijken was die ze van een vriend kreeg. Niet alleen qua tekst seksueel getint, de vriend stuurde ook foto’s van zijn lul op.

Relatie kapot

Volgens Lisa Nunes, de vrouw, was er niet zoveel aan de hand want ze leefde in een relatie die volledig doodgebloed was en die paar seks sms’jes maakten ook niet zoveel uit. Voor Thomas maakte het echter wel veel uit. Hij ontstak in woede omdat zijn vrouw voor zijn ogen met haar telefoon bezig was om zichzelf warme gevoelens te bezorgen.

Praten met katten

Hij greep de telefoon van zijn vrouw, ging naar huis en bekeek alle berichten die ze had binnengekregen. Daarna ging hij op Facebook om te kijken of ze virtueel gepord werd door aantrekkelijke jonge mannen. De volgende, meest logische, actie was dat hij 2o minuten lang met de huiskatten heeft gepraat en zijn plan aan hun heeft voorgelegd.

Shotgun

Uren later, zijn vrouw lag in de logeerkamer, besloot hij haar wakker te maken. Dit deed hij door met een shotgun op haar te schieten. Waarschijnlijk omdat hij dronken, stoned en enigszins labiel was eindigde de kogel 30 centimeter boven het hoofd van zijn nu ex-vrouw. Volgens hem was dit de bedoeling maar er wordt getwijfeld aan zijn schietkunsten.

Politie

Daarna volgde een nog slimmere actie en dat was naar de politie gaan om de shotgun in te leveren. Hij liep het politiebureau binnen met het wapen vastgetaped aan zijn enkel. Niet echt handig van iemand die al eerder met de politie in contact geweest is als het om vuurwapens gaat. Volgens de rechter, Kathie F. Steele, zijn de hersens af en toe ondoorgrondelijk.

Thomas mag voor 10 jaar de gevangenis in en zijn vrouw heeft een week na het incident een scheiding aangevraagd.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Gangnam Style is dabomb

De Koreaanse zanger PSY heeft het helemaal gemaakt met zijn Gangnam Style. Als zelfs een zangeres als Nelly Furtado het...

Sluiten