In Las Vegas gebeurt het op dit moment, de jaarlijkse Consumer Electronics (CES) vindt plaats; de plek waar eigenaardige gadgets opduiken. Het hoesje dat als taser, stroomstootwapen, kan fungeren hoort daar zeker bij.

iPhone 5s Taser hoesje

Het concept is niet nieuw want de uitvinder Seth Froom bracht al een model uit voor de iPhone 4 en de 4s, deze is nu opgeleukt zodat je ook de 5s als taser kan gebruiken. De stroomstoot die het hoesje kan produceren is niet mis. Mocht je overvallen worden en je kan het hoesje gebruiken dan krijgt de snoodaard een half miljoen volt te verwerken.

Het hoesje is naar een wesp genaamd, Yellow Yacket, en heeft een aparte ontstaansgeschiedenis. Froom kwam op het idee toen hij overvallen werd in zijn huis maar enkel zijn smartphone op zak had. De kans is zeer klein dat het hoesje in Nederland op de markt komt vanwege verschillende juridische probleempjes maar in de VS is het ding voor ongeveer 110 euro te krijgen.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Een picdump met best wel veel dieren

Het kan zomaar gebeuren, heb je onbewust een hele verzameling foto's bij elkaar verzameld voor de picdump, zitten er een...

Sluiten