Bij het architectenbureau Next Architects zijn ze best wel in hun nopjes met de creatie van een “toeristische trekpleister” in Purmerend. De Melkwegbrug.

Alp du Stadje

Geruchten doen de ronde dat de 7.7 miljoen euro die het ding gekost zou hebben de instapprijs zou zijn geweest, maakt allemaal niet zoveel uit want je hebt wel iets waar de architecten mee voor de dag kunnen komen. De Melkwegbrug aka de tiet, Alp du Stadje, de achtbaan of de knipoog ziet er op de foto’s erg imposant uit. Zeker ‘s nachts als de lampjes aan zijn gegaan.

Foto’s

We hebben het verder dus even niet over het zuurstoftekort op de top van de brug of de paar centen die het ding gekost zou hebben. In de serie foto’s kijken van vandaag: “de Melkwegbrug in Purmerend“. Toch mooi dat trendy websites de brug weten te waarderen, een goed startpunt om de toeristen op de architectonische attractie in Purmerend te attenderen.

The Melkwegbridge met een beschrijving in het Engels, het begint ergens op te lijken. En dan hebben we het nog niet eens over de aandacht in het het internationale design- en architectuurmagazine dezeen die een compleet artikel aan de brug over het Noordhollands kanaal heeft gewijd. Het zijn allemaal dezelfde foto’s, dat dan weer wel, maar ze weten toch aardig te lobbyen bij Next Architects.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Baby bijna verdronken in toilet

In Sun Valley, Calilfornië, stond een moeder doodsangsten uit. Haar baby was bijna verdronken in het toilet. De baby kon...

Sluiten