We hebben dit keer een aantal picdumps en andere verzamelingen foto’s in de serie “foto’s kijken“. Chips en cola erbij en ga er maar even voor zitten.

Kerstfoto’s

We trappen af met een verzameling kerstfoto’s van over de hele wereld. Ergens komt “Saint Nicholas” ook nog voor en zijn we met het “Black Pete” in de middeleeuwen blijven steken volgens critici. Hier klikken levert de kerstfoto’s op.

Picdump, hilarische foto’s

VKmag is aangekomen bij deel 129 van hun serie “gewoon een verzameling hilarische foto’s” met prachtige vrouwen, diverse bruidjes in vreemde situaties en een vrij definitieve manier om jezelf te scheren. Hier klikken levert de VKmag Picdump op kan als heel lichtjes NSFW gezien worden.

Gewoon een verzameling hilarische foto's

 

DailyBase Funny PixMix

De DailyBase Funny PixMix picdump is hier te vinden, deel 62 alweer met onder andere een jongen met een onverwacht nieuw kapsel, een dronken vrouw met een lekker kontje die ondersteboven hangt en een zeer alerte natuurfotograaf. Eveneens licht NSFW vanwege wat mensen die op elkaar liggen.

Dronken vrouw hangt ondersteboven

 

Kattenfoto’s, genomen op het juiste moment

Wat zou het internet zijn zonder foto’s van katten? Historici zullen zich over duizend jaar waarschijnlijk achter hun hoofd krabben en zich afvragen waar onze obsessie voor katten vandaan kwam. Waren de beesten heilig?

Hier is een complete serie te vinden waardoor de toekomstige historici nog meer van slag te raken. Perfect getimede kattenfoto’s.

Kattenfoto's, genomen op het juiste moment

Ondertussen in Azië / Japan

Azië, en vooral Japan, is een voedingsbodem voor het zogeheten WTF fotomateriaal. Hier is een serie “ondertussen in Azië” foto’s te vinden.

Ondertussen in Japan

 

Picdump, dagelijks

Bij Daily Picks and Flicks hebben ze dagelijks een picdump staan, genoeg foto’s om de tijd mee door te komen.

Picdump, daily pics

 

Hier zijn de foto’s te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
purmerender blijf politie bellen
Dronken Purmerender blijft bellen

Een dronken man uit Purmerend is door de politie van zijn bed gelicht omdat hij meer dan 30 keer het...

Sluiten