Sinterklaas is weer in het land en ook de inkopen voor kerst gaan we langzaam doen. Elk jaar is het weer lastig om cadeautjes te kopen voor mensen. Vaak beland je dan weer bij cliché matige cadeaus zoals een cadeaubon, boek of zo een voorverpakt cadeausetje.  Om dit jaar nu eens echt iets uniek te geven hebben wij een paar ideetjes voor je.

De UpRight Sleeper
Voor iemand die veel reist is de UpRight Sleeper  een ideaal cadeau! Met deze beugel kun je heerlijk slapen zonder vervolgens wakker te worden met een stijve nek. Of je zittend of staand wilt slapen met deze beugel slaap je heerlijk. Hij is op meerdere manieren op je lichaam te bevestigen voor de ideale houding en je kunt ook nog een kussentje om de steun doen. Kosten? Voor 35 euro heb je er één.

Voor iedereen een Apple
De een heeft een iPad, de ander een iMac of iPhone en uw huisdier? Verwen uw kat ook eens met een iMac. Een perfect cadeau voor een katten liefhebber en Apple gek en als je de katten op de foto moet geloven is het een behoorlijk relaxed mand. De vintage iMac’s voor je kat zijn hier te koop voor zo’n €87,59.

Zeepje voor de gamer
Vertoond jou man symptomen van een game verslaving? Dan is dit het meest perfecte cadeau voor jou en hem! Douchen wordt weer leuk met deze coole controller zeepjes en ze ruiken ook nog eens heerlijk!  Firebox verkoopt ze momenteel nog niet maar je kunt een pre-order plaatsen zodat je lieve man straks onder de douche zijn favorieten controller bij de hand heeft.

Maak de fashionista blij
Als gevolg van een innovatieve en creatieve uitspatting van twee dames is er een lijn gecreëerd met funky en vrolijk gekleurde tweedimensionale tassen. Ze zijn dan wel tweedimensionaal, maar je tablet, portemonnee en andere persoonlijke bezittingen passen er gewoon in!

Sinds kort zijn ze te koop in de webshop van JumpFromPaper.

Iets mafs uit Japan
Het is een raar cadeau om aan iemand te geven misschien, maar in Japan is het behoorlijk populair.  Sokken die ervoor zorgen dat mensen je zweetvoeten niet ruiken, ondergoed die scheetluchtjes onderdrukt en anti-zweetlucht shirt. Nooit meer stinkend door het leven met Deoest.

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Kitten in diepe slaap, te schattig

Het internet is uitgevonden voor katten. Vandaar een video van kitten Percy die in diepe slaap ligt. Te schattig.

Sluiten