American Football-speler Tom Brady doet het helemaal niet zo slecht hoor. Hij heeft drie Superbowl ringen bij elkaar verzameld, schijnt er als man goed uit te zien en haalt nog aardig wat geld binnen ook.

Gisele Bundchen

Maar goed hij is ook een heel klein beetje Mr. Bundchen want zijn vrouw, Gisele Bundchen, brengt het meeste geld binnen in het huishouden. In 2012-2013 liep het supermodel 42 miljoen dollar bij elkaar op de catwalk volgens het zakelijke tijdschrift Forbes. Brady, op de 11de plaats van meest verdienden sporters in dezelfde periode, bracht “slechts” 38 miljoen dollar binnen.

Druk, druk, druk

Het is voor Bundchen de zevende keer op rij dat ze de titel van best verdienende model op de catwalk bij elkaar loopt. Ze heeft dan ook een drukke periode achter de rug. Ze ging als het gezicht van H&M aan de slag, een bezigheid die ze van Beyoncé overnam. Verder liet ze, naar het schijnt, Rihanna een poepje ruiken door de eerste keuze van Chanel te worden en kreeg ze, ten koste van Kate Moss, een forse opdracht van David Yurman. Dit allemaal terwijl ze ook nog eens van dochter Vivian, haar tweede kind, was bevallen.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Internet Fotomeuk Picdump, deel 370

De vrijdag picdump om een bijna beginnend weekend in te luiden. De leukste foto's die op het internet rondzwerven, allemaal...

Sluiten