Als je net klaar bent met je VWO staat de wereld voor je open als het om studies gaat. De universiteiten lonken en met de stufi kom je de dag ook wel door als je een gewone studie gaat doen. Beetje binnen de gestelde tijd zorgen dat de studie geregeld is en dan automatisch doorrollen naar een baan waar je het dasje en jasje van de universiteit goed voor kan gebruiken. Het maatschappelijke avontuur kan beginnen. Niets mis mee.


Het Leger Officieren

Wil je direct het avontuurlijke pad op dan kies je na de VWO voor één van de officiersopleidingen bij Defensie. Het studeren gaat een beetje hetzelfde als op de universiteit alleen wordt het bij defensie gecombineerd met militaire training en sport. En, niet geheel onbelangrijk, je krijgt een echt salaris dat zorgt voor meer geld op de bank dan de stufi.

Officiersopleiding

Al tijdens de opleiding tot officier krijg je snel veel verantwoordelijkheden, over mensen en materieel om stevig voorbereid te worden op je toekomstige taken. Taken die niet mis zijn want je komt in bijzondere situaties terecht die soms zeer complex zijn. Als officier moet je dan uit het juiste hout gesneden zijn en sterk in je schoenen staan om, hoe lastig ook, de juiste beslissingen te nemen.

Meer weten en natuurlijk wil je dat. Klik hier!

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Nieuwe Volkswagen Kever Cabriolet reclame
Nieuwe Volkswagen Kever Cabriolet commercial, grappig

Als het om grappige commercials maken gaat dan zijn ze bij Volkswagen met de Kever goed bezig. De nieuwe, voor...

Sluiten