Er is iets ongepast gebeurd in de relatie tussen een leerling en een knappe lerares van de Spring Branch middle school in Houston. Verder houdt iedereen zijn mond dicht.

Er wordt met geen woord gerept wat de “ongepaste” relatie met de leerling inhield die Kathryn “Camille” Murray er op nahield. Ze is wel uit het klaslokaal verwijderd om “iets” dat op 13 februari heeft plaatsgevonden.

In een verklaring liet de school weten dat de veiligheid van elke leerling de hoogste prioriteit heeft. Ze zijn diep geschokt en woedend door dit vermeende gedrag:

“We zullen nooit tolereren dat iemand van het lerarenkorps of welke werknemer dan ook misbruik maakt van de leerlingen. Als de bewering betreffende het incident waar is dan betekent dat er een vertrouwensbreuk is tussen de onderwijzers en de kinderen en de gemeenschap.  We zijn geschokt door de aantijgingen en voelen mee met de leerling en zijn familie en zijn zeer bezorgd over zijn toestand.”

Een aantal instanties zijn een onderzoek begonnen naar deze zaak. Tot nu toe is Murray nog niet in staat van beschuldiging gesteld.

Hier is de nieuwsuitzending te vinden.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Jennifer Love Hewitt met mega decolleté in sexy strakke mini jurk

Dat Jennifer Love Hewitt ze heeft hangen dat wisten we al een tijdje,  altijd een genot om naar te kijken. Dat...

Sluiten