Elisany da Cruz Silva, wil graag model worden, iets dat kans van slagen heeft ondanks dat ze niet de ideale maten heeft. Vooral haar lengte, 2.03 meter, zou een probleem kunnen opleveren maar daardoor weet ze wel de publiciteit te halen.

Langste tienermeisje

De 17-jarige Braziliaanse is namelijk het langste tienermeisje ter wereld en lang zijn hoeft niet altijd in het nadeel te werken gezien de florissante carriere van Babezilla, het langste model ter wereld. Silva is de lucht ingeschoten omdat ze een tumor had op het gedeelte in de hersens dat de groei regelt; de tumor is ondertussen verwijderd.

Ze is op dit moment helemaal stapelgelukkig want ze heeft een vriendje, Francinaldo da Silva Carvalho, met een lengte van 1.65 meter. Het enige problematische aan het lengteverschil komt naar voren als ze elkaar handje vasthouden. Het lijkt dan volgens het 17-jarige meisje alsof haar broertje of zoon naast haar staat.

Lengte

Ze maakt zich er overigens niet al te druk om want ze heeft zelf niet voor het vriendje gekozen, dat heeft God gedaan. De aantrekkingskracht van de 22-jarige Carvalho ligt vooral in zijn spontaniteit en de manier waarop hij met mensen omgaat vindt Elisany. De bouwvakker is zelf overigens heel trots op zijn vriendin, hij vindt dat ze een prachtig gezicht heeft en haar lengte en wat de anderen denken maakt hem niets uit.

Video

In onderstaande video is duidelijk te zien dat het lengteverschil redelijk aanwezig is.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=r0_tvMfyzrU]

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Panjabi MC, hilarische imitatie
Panjabi MC maar dan anders

Panjabi MC had in 2011 een zomerhit met Mundian to Bach Ke. De gast uit de video, waarvan je het...

Sluiten