De plaatselijke sheriff van New Hampshire, Amerika, was redelijk duidelijk in zijn typering van de marihuanateler Kyle Berry die hij “niet de slimste persoon op deze wereld” noemde.

Instructievideo’s

De goede man had namelijk een aantal gedetailleerde instructievideo’s op Youtube neergezet waarin hij liet zien hoe je het beste marihuana kan verbouwen. Datgene waar hij vol enthousiasme mee bezig was in de kelder van zijn huis. Op één van de video’s deed hij een “selfie” en toen was het een iets kouder kunstje voor de politie om de man op te sporen. Het werd ze heel erg makkelijk gemaakt toen bleek dat er ook een pakketje met de naam en het adres van Berry op video was vastgelegd.

Gevangenisstraf

Tegenover de rechter verklaarde Berry dat hij schuldig is maar hij bracht een verzachtende omstandigheid naar voren en dat waren 17 operaties die hij sinds zijn 13de levensjaar heeft gehad. De rechter had echter een andere mening over de hoeveelheid die de verdachte produceerde en vond dat het wel ietsje veel was voor alleen maar eigen gebruik.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Zwarte band Shoarma

De Russische kok uit de video heeft duidelijk een zwarte band in het klaarmaken van Shoarma. Speciaal om klanten te...

Sluiten