We zaten al goed in de picdumps vandaag maar er is meer, heel veel meer. Zo zijn hier nog heel veel foto’s te vinden waar je vrolijk van het weekend ingaat. Hetzelfde geldt voor deze picdump die heel licht NSFW is vanwege een vrouw met een banaan in haar mond, maar dat mag bijna geen naam hebben.

Picdumps

De paar vrouwen die per ongeluk hier wel eens langskomen vergeten we ook niet met deze serie foto’s van mannen met sixpacks die geen t-shirt aanhebben. Om het evenwicht in stand te houden is hier een verzameling vrouwen te vinden die het uitermate goed doen in Yoga Pants en hier terwijl ze selfies aan het maken zijn. Dan schakelen we weer over naar een picdump met lol en rare foto’s waarna we naadloos overstappen richting fruit om vervolgens te gaan klikken en kijken.

We hebben het er maar druk mee want nu wordt het tijd om even weg te zwijmelen bij vrouwen die vooraan in de rij hebben gestaan toen het over knap ging om daarna richting de deuren van de hel te gaan. De volgende stap is een stapel foto’s van mensen die op het juiste moment op de knop van de camera gedrukt hebben. Die verzameling foto’s is hier te vinden.

Natuur en schilderijen

Het dierenrijk is altijd een bron van aparte foto’s, zeker als het om niet alledaagse beesten gaat. Na de dieren zijn de schilderijen aan de beurt; ergens heeft iemand gedacht van “goh, zullen we Picasso en een fiets eens gaan combineren“, het gevolg kan je hier zien. En nu we toch op het kunstgebied zitten, dit is ook kunst en verdomd mooi ook nog.

Op een gegeven moment denk je vast dat er geen nieuwe foto’s meer te vinden zijn om in een picdump te stoppen, niet geheel goed gedacht want in deze picdump zijn weer allemaal fris en fruitige foto’s te vinden. Net zo fris en fruitig als deze hond die zijn geluk niet op kan want er is zoveel om op te plassen. Rijst gelijk de vraag: “zou je het op deze toiletten kunnen?“.

Buren

Tijd voor weer een picdump met foto’s die we nog niet gehad hebben en we zijn hier niet moeilijk dus doen we er gewoon nog eentje. Stappen we over naar een onderwerp waar speciale televisieprogramma’s aan gewijd zijn, namelijk de buren. Hoeft niet altijd bonje te zijn want je hebt ook zeer grappige buren. Over televisieprogramma’s gesproken, deze aannemers zouden ook wel eens op de tv kunnen komen en dan niet omdat ze zulk goed werk hebben afgeleverd.

Zo, omdat er nog niet genoeg foto’s zijn geweest een foto van een paar honden die zeer vriendschappelijk met elkaar omgaan. Het is in ieder geval duidelijk wie de baas is.

en-nog-een-picdump

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Als een auto een boot wordt

Gezien de compilatie video "alleen in Rusland" weet je ongeveer wat je kan verwachten uit het land waar Koning Willem...

Sluiten