Het nieuwste vlaggenschip van de mobiele divisie van Apple, de iPhone 5, moet nog op de markt komen maar in China hebben ze al een kloon weten te produceren. De Chinese smartphone met de naam GooPhone i5 is volledig gebaseerd op uitgelekte prototypes.

GooPhone i5

Qua specificaties komt het apparaat echter niet in de buurt van de iPhone 5. De telefoon heeft een scherm van 3,5 inch terwijl de nieuwste iPhone er eentje van 4 inch krijgt. Verder heeft het een schamele 1 GHz processor aan boord, 512 mb intern geheugen, een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 1.3 megapixel camera aan de voorkant.

Dit zijn ongeveer dezelfde specificaties als de eerder uitgebrachte GooPhone Y5, inderdaad, een kloon van de iPhone 4s.

GooApple i5

Dan zijn we er nog niet met de kloonen uit China want er staat nog een bedrijf te trappelen om met de nieuwste “iPhone 5” op de markt te komen. Het gaat hier om de GooApple i5 die meer indrukwekkende specificaties heeft dan de GooPhone i5. De GooApple i5 draait op een quad-core processor, heeft 1gb aan intern geheugen, een 4 inch scherm met HD resolutie en draait op Android 4.1. Natuurlijk zit er om het mobiele besturingssysteem van Google wel een IOS schil.

iPhone 5
iPhone 5
iPhone 5
iPhone 5
iPhone 5

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Man geëlektrocuteerd bij herstellen stroom na afsluiting vanwege wietplantage

Een man uit Utrecht is dood gevonden in de kruipruimte van zijn huis. Hij bleek te zijn geëlektrocuteerd te zijn...

Sluiten