Het is maar goed dat de show pas in juni is want anders had het met dat “overvliegen” zoals ze het in de Telegraaf beschrijven wat lastig geworden maar Patricia Paay, die al zeker twee dagen niet in het nieuws geweest was, laat een lading professionele, opzwepende, dampende, ondeugende, sidderende en sexy mannen overvliegen.

Dat is tenminste hoe ze hun show opvoeren dus die kwaliteiten kunnen de mannen van het collectief “DreamMen“, een groep strippers, waarschijnlijk zelf ook wel toegedicht worden. La Paay was na een bezoek aan de show in Londen dolenthousiast en kon niet kiezen dus liet ze gelijk allemaal maar overkomen zodat ze ook in Nederland kunnen optreden.

Het gaat dan voornamelijk om de speciale lichteffecten… oh nee wacht… De mannen zijn speciaal geselecteerd voor de show en hebben de meest strakke en prachtige lichamen die de diva ooit gezien heeft.

Kortom, Nicky van Dam krijgt het zwaar tussen alle voormalige topmodellen, sporters, acrobaten en dansers. Daar zijn de 25 gigolo’s van Linda helemaal niets bij.

We beginnen hier voorzichtig een tendens richting een trend te merken dat de man als een stuk vlees cq lustobject gezien wordt terwijl het toch voornamelijk om het innerlijke gaat.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Apple wil z’n iPhone terug

De website Gizmodo zal niet al te vaak meer uitgenodigd worden voor Apple events of erg hoog op het lijstje...

Sluiten