Pikante seksfoto juf doet aangifte

De juf van het Christelijk Lyceum uit Veenendaal waarvan een serie pikante naaktfoto’s op het internet zijn verschenen doet aangifte. De lerares heeft intensief contact gehad met de rector van het lyceum Kees Kloet deze geeft aan dat het om een privesituatie gaat binnen het huwelijk van de lerares en haar partner. “Er zijn naaktfoto’s van haar gemaakt en die zijn gestolen”.

Er is daarom bij justitie aagifte gedaan van zware inbreuk op haar privacy en diefstal van eigendommen. De kans is groot dat de foto’s waarop de lerares te zien is terwijl ze aan het masturberen is met een dildo verkregen zijn doordat haar computer gehacked is. Ondanks alle commotie rondom haar persoon is de lerares vandaag gewoon voor de klas verschenen. De pagina waarop de lerares staat van het Christelijk Lyceum is wel van de website gehaald.

1 Comment

  1. Tis natuurlijk duidelijk te zien dat de foto’s waarbij ze met de dildo bezig is gewoon bij haar thuis in privésfeer gemaakt zijn . Bij de laatste foto staat er vind ikzelf tenminste een toepasselijke naam op het tasje : erin .
    Het is logisch dat deze juf vandaag weer gewoon plichtsgetrouw voor de klas stond om les te geven zoals ze dat dagelijks doet , dat is tenslotte haar beroep . Begrijpelijk dat de onderwerpen bevredigen en mastuberen vandaag en de komende lessen ter sprake komen . Interessante leerzame onderwerpen trouwens voor de Engelse les .

    Reply

Geef een reactie