Normaal gaat het er in een scheidingszaak om wie de tv, de dvd, de huisdieren, de kinderen of het huis krijgt. Een rechter in Connecticut is een stapje verder gegaan en heeft bevolen dat Stephen en Courtney Gallion de inlog en wachtwoorden aan elkaar moeten geven. Dat geldt niet alleen voor de inlog op Facebook maar ook op de datingsites waar mevrouw Courtney Gallion al prominent aanwezig is.

De advocaat van Stephen Gallion, die zelf geen computer of email heeft, zag op de computer die hij met zijn vrouw deelt dat er bewijs op de social netwerksites stonden die ervoor konden zorgen dat zijn client de beschikking over de kinderen zou kunnen krijgen. Er stond hoe Courtney Gallion zich voelde over haar kinderen en hoe ze dacht voor ze te gaan zorgen.

Tijdens een getuigenverklaring vroeg Traystman, de advocaat van de man, om het wachtwoord van Facebook aan Courtney. In eerste instantie weigerde ze dat maar haar advocaat wist haar ervan te overtuigen dat het een goed idee was. Ze sms’te direct met een vriendin met de opdracht haar wachtwoord te veranderen en inhoud te verwijderen.

Dat was het moment dat Traystman de rechter inschakelde om ervoor te zorgen dat er geen bewijsmateriaal verloren ging. Het bijna ex-stel mag nu op elkaars accounts kijken en kan de man zien of zijn vrouw het een beetje goed doet op de dating sites.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Hole in the Wall, maar dan sexy

Als ze Hole in de Wall op deze manier hadden gedaan dan had het vast wel een kans van slagen...

Sluiten