Je schijnt er mee te kunnen bellen maar dat is verder van ondergeschikt belang bij de nieuwe Samsung Galaxy S4. Alle extra gadget dingen, apps en het social gedoe zijn wat je noemt “best wel grappig” en zorgen voor een hoog hebben gehalte.

De Galaxy S4 voor in het buitenland

Handig als je per ongeluk in China terechtkomt of diep in Zuid-Amerika. Je zegt wat tegen je smartphone, de Galaxy S4, en die vertaalt het en spreekt het gelijk uit. Als de mensen boos kijken dan moet je wat aan je accent doen, kijken ze begrijpend met een glimlach dan heeft de vertaling gewerkt.

Foto’s met geluid

Dan hebben we het nog niet eens over de Soundshot, gewoon foto’s nemen en er zit geluid bij. Een soort video maar dan anders. Meer dat het stilstaat maar je toch de ambiance proeft of iets dergelijks.

Met z’n allen een nummer afspelen

En de Groupplay, één nummer afspelen op alle Samungetjes die in de kamer aanwezig zijn. Gaat verder nergens over maar het ziet er wel spectaculair uit. Een soort ingewikkelde stereo-installatie.

Zuid-Korea

In Zuid-Korea zijn ze helemaal blij want daar zit een Exynos octa-core processor in het apparaat die op 1.8 mhz draait. Voor de paupers in andere landen zit er een Qualcomm quad-core chip in. Het is niet bekend wel land wel of niet de hele grote processor krijgt.

 

Nou Samsung, stuur er maar eentje op dan gaan we die uitgebreid testen. Een jaartje of wat, totdat de Samsung Galaxy S5 er is.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Vrouwen Fail Compilatie
Beste video’s van de dag, deel 75

In de beste en leukste video's van de dag o.a. de vrouwen fail compilatie van maart, een scary taxichauffeur, de...

Sluiten