De fotografe Sonya Yu, uit San Francisco, hield live op Twitter bij hoe ze een inbreker te pakken kreeg. Haar wapens waren een spray waarmee je beren kan verjagen en een Samoerai zwaard.

In de buurt waar de vrouw woont was er de laatste tijd een inbreker actief die pakketjes meenam die bij de voordeuren lagen. De vrouw, de berenspray en haar zwaard waren niet onder de indruk van de man. Het ging overigens niet om een echt vlijmscherp samoerai zwaard maar om een houten model waarmee getraind wordt.

Vrouw gaat strijd aan met inbreker, houdt het bij op twitter

Sonya Yu maakt een “lokpakket” die ze bij haar voordeur neerlegde. De dief, de 51-jarige Andy Anduha, had eerder al voor 1000 dollar aan spullen van de fotografe meegenomen. Het enige dat ze nu nog hoefde te doen was wachten. Haar Twitter volgers werden op de wenken bediend want niet veel later volgde een tweede bericht waarin Yu melde dat ze de man met de berenspray bespoten had.

Vrouw houdt op Twitter strijd met dief bij

De politie kon hem later aanhouden. De agenten moesten lachen toen ze de wapens zagen waar Yu de strijd mee aanging.

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Borstimplantaten redden vrouw bij schietpartij

Een Canadese vrouw, Eileen Likness, is er van overtuigd dat haar borstimplantaten haar voor erger behoed hebben nadat ze door...

Sluiten