Het heeft even geduurd maar we zijn er weer met nieuwe redactieleden. Een frisse, fruitige en schone database die snel weer gevuld zal zijn met het beste wat het internet te bieden heeft en veel aandacht voor opmerkelijk, vreemd en raar nieuws.

We hebben d’r zin an en gaan er keihard tegenaan om de meest bezochte site van Nederland te worden en dan is het veroveren van de rest van de wereld natuurlijk een peuleschil. Like ons op Facebook waar we een heuse fan pagina hebben en linkjes naar mooie dames, picdumps en nog meer komen te staan die niet op de site verschijnen. Het lid worden waard dus.

Verder is er natuurlijk nog Twitter en Pinterest waar we regelmatig de beste foto’s die op het internet te vinden zijn neerzetten. U heeft door dat wij niet mis zijn op social media gebied. Nu alleen nog even alle wachtwoorden onthouden en het gaat helemaal goed komen.

Mochten jullie contact willen zoeken over een linkruil, tips hebben, geld willen geven of wat dan ook aan ons kwijt willen vul dan gewoon het contact formulier in. We hebben een verzameling Prinsen uit Nigeria die klaarzitten om antwoord te geven. Mocht u een vraag krijgen of u geld van hun overleden vader, de koning, tantes, ooms, neven of nichten wilt hebben dan kunt u die gevoegelijk negeren.

Mocht je zwaar de behoefte hebben om mee te schrijven want je bent goed of je hebt hele mooie foto’s gemaakt die je met de rest van de wereld wil delen. Laat het ons dan even weten dan bepalen wij dat zelf wel.

We zijn met een verse schone database begonnen omdat de jaren hun weerslag hebben gehad op de houdbaarheid vanwege ingewikkeld. We hebben een mooi plekje voor de oude meuk gevonden. Er moet nog wel een paar jaar geimporteerd worden maar hier kan je alvast terecht als je naar iets ouds op zoek bent.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Man heeft last van ingedeukt hoofd
Yup. Dat hoofd is echt.

De foto lijkt door de photoshop heengehaald te zijn. Is niet zo. Het hoofd van deze man ziet er echt...

Sluiten