Het is vrij normaal dat je de deur achter je op slot trekt want het is niet prettig als onverlaten met de paperassen, geld of familie-aandenkens er vandoor gaan. Niet dat het zo makkelijk gaat want veel mensen hebben brandwerende kluizen waar de belangrijke dingen liggen opgeslagen.

Kluis

Het blijkt vaak dat in “de echte wereld” iets meer aandacht besteed wordt aan waardevolle spullen dan in het digitale leven. Op de pc of laptop staan vaak foto’s, belangrijke documenten, video’s of muziek die al jaren op dezelfde plek bivakkeren en te bereiken zijn als je ze nodig hebt.

De schrik is groot als dat opeens  niet meer het geval is. Een harde schijf kan er de brui aan gegeven hebben of een virus heeft ervoor gezorgd dat je geen toegang meer hebt tot de bestanden. En daar komt Kaspersky Lab’s nieuwe anti-virusprogramma om de hoek kijken, Kaspersky PURE 3.0 Total Security. Een soort van digitale bodyguard die de virussen buiten de deur houdt en er voor zorgt dat de belangrijke gegevens in de kluis terechtkomen door middel van online back-ups.

De beschermer van je digitale identiteit, de maker van back-ups en de persoonlijke beveiliger als je online aan het surfen bent. Vooral dat laatste wordt nog wel eens onderschat maar als je in je achterhoofd houdt dat er dagelijks 5000 websites aangetast worden, ook populaire bank- en webwinkelsites, dan is het prettig om te weten dat je PURE 3.0 Total Security achter je hebt staan om je te beschermen tegen de cyberaanvallen van digitale onverlaten.

Ultieme pc-bescherming

Kaspersky PURE biedt gebruikers maximale beveiliging van hun online activiteiten en digitale activa op alle pc’s binnen het eigen thuisnetwerk, inclusief veilig online bankieren, wachtwoordbeheer en online back-up’s. De nieuwe versie heeft een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface met snelle toegang tot de belangrijkste functies en beheermogelijkheden via het hoofdscherm.

Een mooi intro al zeggen we zelf. Die hadden we even nodig want nu komt het leuke: we zitten hier op weggeven.

Like ons op Facebook, volg ons op Twitter of zet een reactie hieronder neer in de vorm van “Ja, ik wil” en een 1 tot 1500 woorden tellend epistel waarom dan wel niet, dan maak je een kans op een gratis versie van Kaspersky Pure.

Mocht dat allemaal teveel moeite zijn gebruik dan één van de deelknopjes hieronder en verspreid het woord over de sociale media. Wij gooien alle namen dan in een grote kom en laten een toevallige voorbijganger de winnaars er uittrekken.

Iedereen die de Zekerweter al helemaal dabomb vindt op de social media maakt automatisch kans.

Ben je echt heel erg origineel dan kom je niet in de kom terecht maar maak je direct kans op deze prachtige prijs. De andere verloten we dan alsnog.

 

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Honden uit het raam hangen compilatie
Honden hangen uit het raam compilatie

Sommige honden vinden niets lekkerder dan met hun hoofd uit het raam hangen als er met de auto gereden wordt....

Sluiten