De 44-jarige Patricia Krentcil kwam in het nieuws omdat ze ervan verdacht werd haar 5-jarige dochter aan dezelfde zonnebankverslaving te helpen waar zij aan lijdt. Het meisje had brandwonden maar volgens Patricia zit haar dochter meestal in een andere kamer te wachten tijdens de zonnebankkuur van mams.

Playboy

De “zonnebankmoeder” had opeens haar 15 minutes of fame en begon gelijk aan de middenplaat van de Playboy te denken en liet in de media vallen dat ze een photoshoot wel zag zitten. Playboy vond van niet.

Drag Queens

Maar goed, je bent een soort van bekend dus mag je op komen draven bij de plaatselijke nachtclub waar de drag queens hun revue houden. Krentcil hoefde niet al te veel te doen, in een stoel te zitten en aanwezig zijn maar blijkbaar was ze zo dronken dat zelfs dat een opgave bleek te zijn. Uiteindelijk werd ze door een paar drag queens met zachte hand van het toneel verwijderd.

Video

Pin It on Pinterest

Share This
Lees vorig bericht:
Dansende Republikeinse vrouwen

Voor vanavond hoeft er niet een pornofilm getorrent te worden. Gewoon dit filmpje van dansende vrouwen op de Republican National...

Sluiten